Regionalno stičišče NVO Podravja

Pozdravljen-a nevladnik-ica,

v Regionalnem stičišču NVO Podravja si želimo zagotavljati kakovosten servis nevladnim organizacijam v Podravju. Uspešnost našega poslanstva, ki je usmerjeno v dvig razvitosti in vpliva nevladnega sektorja, je v veliki meri odvisna od tesnega sodelovanja z vami. Dobra informiranost pa je ključ do uspeha. 
Vabimo vas, da se nam pridružite in si kot prejemnik-ica e-NOVIC Regionalnega stičišča NVO Podravja zagotovite informacije o aktualnem dogajanju v sektorju.


Za vpis prosimo izpolnite obrazec:
 
* označuje zahtevano

avod PIP bo vaše podatke uporabljal za pošiljanje novic. Novice, ki jih pošilja Zavod PIP - Pravni in informacijski center Maribor, ki je nosilec programa Stičišče nevladnih organizacij Podravja, vsebujejo različne informacije, ki bi lahko bile pomembne za nevladne organizacije (NVO), kamor sodijo tudi informacije o javnih razpisih in drugih priložnostih za NVO, o pravnih novostih, o javnih dogodkih, o dejavnostih Zavoda PIP in drugih NVO. Vsebujejo lahko tudi pozive k sodelovanju v anketah, kampanjah in drugih akcijah. Novice vam bomo pošiljali približno enkrat mesečno, pomembnejša posamezna obvestila ali pozive pa občasno tudi večkrat, a ne več kot dvakrat tedensko. S spodnjo potrditvijo bomo vaš elektronski naslov uporabili samo za pošiljanje zgoraj opisanih novic. Pri pošiljanju novic uporabljamo uveljavljenega ponudnika MailChimp, ki je zavezan k skladnosti s Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in ki za nas uporablja posredovane podatke. Vaši podatki so tako varovani v skladu z veljavnimi predpisi.

Email Marketing Powered by Mailchimp